Over Mij

Het is altijd jammer voor u als klant, dat je niet weet wie er achter de webwinkel zit. Ik vind dit ook een groot nadeel van het runnen van een webshop. Om die reden wil ik mij hier eens voorstellen. We kunnen elkaar ook ontmoeten op de vele beurzen en markten waar ik sta.

Mijn naam is Wieneke van Hasselt en ben nu 47 jaar. Zestien jaar geleden hebben we de stap genomen om te verhuizen van de drukte van Hoofddorp naar de Achterhoek, waarna ik al snel het bedrijf de Meesterbloem heb opgestart.

Als 10 jarig meisje struinde ik de Zwarte Markt in Beverwijk al af naar poezenbeeldjes en roze glas. Met mijn ouders mee naar Franse Brocantes en Engelse veilingen en zondag aan oma’s keukentafel (Zijlweg in Haarlem) ging het gesprek vaak over de handel en de verzamelingen. Ik kan zeggen, dat het met de paplepel is ingegoten. Ik ben dus echt een verzamelaar geworden en hou van mooie oude spullen en niet van verspilling.

More is More and Less is a Bore” - Iris Apfel

Ik hou van Engeland, Pastelkleuren, recycling, nostalgie, brocante, rozen en ambacht- en vakmanschap. Om die reden ben ik 4 jaar geleden begonnen met workshops met dat thema. Ambachtelijk zeepmaken, Parfum maken, Kaas maken en nog veel meer. Deze workshops geef ik in onze nieuwe verbouwde workshopruimte. Vanaf 1 november gaat mijn youtube kanaal live. Hierin zal ik deze kennis met mensen gaan delen. 

 

© 2017 - 2021 de meesterbloem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel