Sorteer op

Verras je gasten eens met een nostalgische pudding uit een brocante puddingvorm!

Benodigdheden:

 

  • 80 gr custardpoeder
  • 1000 ml volle melk
  • 100 gr suiker
  • zakje vanillesuiker

Je mengt de custardpoeder/de suiker / vanillesuiker met 100 mililiter melk. De rest van de melk breng je in een pannetje aan de kook. Als het kookt het custard/melk/suikermengsel met een houten lepel door de melk roeren, op een lager vuurtje. Dan de pudding doorkoken tot de juiste dikte en blijven roeren. Tot slot vul je de glazen puddingvorm en dek ze het af met vershoudfolie, om velletjes op de pudding te voorkomen. Nadat de pudding goed is afgekoeld kan je de pudding decoreren met fruit.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2017 - 2024 de meesterbloem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel